Składniki
2 puszki tuńczyka w sosie własnym
3 jaja ugotowane na twardo
3 ogórki kiszone
1 ogórek konserwowy
2 łyżki kukurydzy konserwowej
1 mała cebulka
2 łyżki majonezu
Sól i pieprz do smaku
Tuńczyk odsączamy z wody, ogórki i cebulkę siekamy drobno, rozdrabniamy jajko i dodajemy resztę składników.
Mieszamy ze sobą do uzyskania jednolitej konsystencji. Kolacja gotowa.
2 puszki tuńczyka w sosie własnym
3 jaja ugotowane na twardo
3 ogórki kiszone
1 ogórek konserwowy
2 łyżki kukurydzy konserwowej
1 mała cebulka
2 łyżki majonezu
Sól i pieprz do smaku
Tuńczyk odsączamy z wody, ogórki i cebulkę siekamy drobno, rozdrabniamy jajko i dodajemy resztę składników.
Mieszamy ze sobą do uzyskania jednolitej konsystencji. Kolacja gotowa.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz