![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGDx9vRP-5lTOF3J8s-dvhK-p8_yI-dQwVrilfEeEA9VNyb68vhpJvQ8rxth0_zzwUE6cyMsOsmNp8ZP2dVuS3FojPag1u98ejQkYsxUDHuXce1-alCFfSCzylJsGno-EAaQ1h2z_lJQn-Ol5NYpZcA166Mv8CaVTZZgiJlh0rxg5PE247K-m9zV5U_A/w640-h640/IMG_20200822_163653.jpg)
Składniki
2 puszki tuńczyka w sosie własnym
3 jaja ugotowane na twardo
3 ogórki kiszone
1 ogórek konserwowy
2 łyżki kukurydzy konserwowej
1 mała cebulka
2 łyżki majonezu
Sól i pieprz do smaku
Tuńczyk odsączamy z wody, ogórki i cebulkę siekamy drobno, rozdrabniamy jajko i dodajemy resztę składników.
Mieszamy ze sobą do uzyskania jednolitej konsystencji. Kolacja gotowa.
2 puszki tuńczyka w sosie własnym
3 jaja ugotowane na twardo
3 ogórki kiszone
1 ogórek konserwowy
2 łyżki kukurydzy konserwowej
1 mała cebulka
2 łyżki majonezu
Sól i pieprz do smaku
Tuńczyk odsączamy z wody, ogórki i cebulkę siekamy drobno, rozdrabniamy jajko i dodajemy resztę składników.
Mieszamy ze sobą do uzyskania jednolitej konsystencji. Kolacja gotowa.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz